Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Mehmet Kecik Ortaokulu

Telefon : (0348) 802 02 06
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://mehmetkecikortaokulu.meb.k12.tr
Adres : YAVUZ SULTAN SELİM MAH. ASLANLI SK. NO 27 MERKEZ / KİLİS
VİZYON : Öğrencilerine En Kaliteli Eğitim ve Öğretim Hizmetini Veren, Sürekli Kendini Geliştiren ve Yenileyen, Çalışmaları Destekleyen ve Çalışmalara Değer Veren, İtibarlı ve Güvenilir Bir Kurum Olmak.
MİSYON : Okulumuzda Öğrenme Temel İhtiyaç Kabul Edilsin. Okulumuzda Her Veli, Öğrencisine Başarısının Artması için Gerekli Desteği, İlgiyi ve Özveriyi Göstersin. Öğrencilerimizin Tamamı Yeteneklerine Uygun Bir Sosyal ve Sportif Faaliyette Bulunsun. Boş Zamanlarını Olumlu Şekilde Değerlendirsin. Öğrencilerimizin Tamamı Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gibi Okullara Yerleştirilsin.
BAŞARILAR : Akademik Başarılarımız: 2010-2011 eğitim öğretim yılında 8. sınıftan mezun olan ve SBS puanıyla ortaöğretim kurumlarına kayıt yaptıran öğrencilerimizden; 1 öğrenci Nedim Ökmen Anadolu Öğretmen Lisesini, 1 öğrenci Mehmet Sanlı Sağlık Meslek Lisesini, 2 öğrenci Hacı Mehmet Koçarslan Anadolu Lisesini, 4 öğrenci Kilis Anadolu Lisesini, 5 öğrenci Hasan Özüberk Anadolu Lisesini, 3 öğrenci Mustafa Kın Anadolu Kız Meslek Lisesini, 7 öğrenci ATML Endüstri ve Meslek Lisesini kazanma başarısını göstermişlerdir. 2011-2012 eğitim öğretim yılında yerleştirmr sonuçlarına göre 1 öğrencimiz Sağlık Meslek lisesine, 20 öğrencimiz Anadolu Liselerine, 3 öğrencimiz Anadolu İmam Hatip Lisesine ve 3 öğrencimiz de Anadolu Kız Meslek Lisesine yerleşmişlerdir.

Öğretmen :35
Öğrenci :631
Derslik :18
Konferans Salonu :1
Spor Salonu :1
Fen Laboratuvarı :2
BT Sınıfı :1
Müzik Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :400
Öğretim Şekli :ORTAOKUL
Saatler : 08:30-15:20
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : DOĞALGAZLI
Servis :
Ulaşım : TOPLU TAŞIMA, YÜRÜYEREK
Yerleşim Yeri : YENİ BELEDİYE BİNASI YOLUNDA, ESKİ SANAYİ BÖLGESİ, OTOGAR GÜNEYİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİ
Kontenjan Bilgileri : 650
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :